Termeni și condiții

1. Datele de identificare ale comerciantului

1.1 SC Claufunghi Mario SRL, cu sediul social in Novaci, Strada Hirisesti, nr. 24, cod postal 215302, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J18/85/2003, CUI: RO 15201339.

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

2.1 Consumatorul poate inregistra comenzi pe site, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi sau solicitand o oferta de pret si urmand pasii de finalizare a comenzii sau prin asistenta telefonica apeland numarul de telefon afisat pe pagina site-ului (tarif normal).

2.2 In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si rezervarea acestora.

2.3 E-mailul primit automat de catre Consumator, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic via e-mail in mod automat iar Contractul se considera incheiat intre Claufunghi Mario si Consumator in momentul primirii de catre Consumator de la Claufunghi Mario , prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de confirmare a Comenzii.

2.4 SC Claufunghi Mario SRL poate asigura livrarea produselor cu masinile proprii, dotate cu instalatie frigorifica, contra cost sau gratuit, in functie de cantitate si distanta. Pentru aceasta sunt necesare o solicitare prealabila si o confirmare din partea noastra.

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

3.1 Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, fara TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin si taxa de transport. In momentul finalizarii comenzii Totalul afisat include pretul produselor + TVA + Taxa de transport.

3.2 Produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

3.3 Poți alege dintre următoarele modalități de plată:

  1. Numerar la livrare ( plata ramburs )
  2. Plata prin Ordin de Plata ( Transfer Bancar )
  3. Plata la ridicare din depozitul nostru

4. Informatii despre livrare

4.1 Putem livra produsele care nu sunt expuse alterării prin curier rapid. Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii.

4.2 Pentru produsele perisabile asigurăm transportul cu mașinile proprii dotate cu instalație frigorifică. Distribuim produsele noastre atât en-gros cât și en-detail și putem asigura transportul, contra cost sau gratuit, în funcție de cantitate și distanță.
Pentru aceasta sunt necesare o solicitare prealabila si o confirmare din partea noastra.

4.3 Livrarea produselor catre consumator se va face intre 72h si 30 de zile calendaristice de la incheierea contractului. Aceste conditii nu se aplica produselor cumparate direct din depozitul Claufunghi Mario SRL (sau a celor cumparate online cu ridicare din depozit).

5. Dreptul de retragere

5.1 Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

5.2 Produsele alimentare proaspete, a căror perioada de valabilitate este de 24 de ore, pot fi returnate in maxim 24 de ore de la momentul livrarii comenzii.

5.3 Produsele din categoria Preparate trebuie să aibă ambalajul de origine intact și se pot returna în maximum 48 de ore de la data livrării Produsului

Preferințe de confidențialitate
Acest site utilizează module cookie funcționale și scripturi externe pentru a vă îmbunătăți experiența. Ce cookie-uri și scripturi sunt folosite și cum influențează vizita dvs. este specificat alături. Puteți modifica oricând setările. Opțiunile dvs. nu vor afecta vizita dvs.